SPORT 3 iunie 2022

Dublă pentru Sepsi OSK – Marius Ștefănescu și Cristiano Bergodi, vedetele lunii mai

de Marius Raczek | 2641 vizualizări

Evoluțiile bune ale echipei Sepsi OSK, de-a lungul lunii mai, nu au rămas neobservate, Gazeta Sporturilor recompensându-i pe Marius Ștefănescu și Cristiano Bergodi cu titlul de „Jucătorul lunii mai”, respectiv „Antrenorul lunii mai”.

În fiecare lună, redacția Gazetei Sporturilor face nominalizările la categoria jucători și antrenori, apoi se trece la votul acordat de trei categorii, și anume: cititorii Gazetei Sporturilor, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori de renume). Marius Ștefănescu, autorul celor două goluri superbe care au adus Cupa României la Sfântu Gheorghe, i-a devansat în clasament pe Ciprian Deac (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Gabriel Debeljuh (CFR Cluj) și Alexandru Maxim (Gaziantep). La categoria antrenori, Cristiano Bergodi a fost preferat în detrimentul tehnicienilor Dan Petrescu (CFR Cluj) și Marius Măldărășanu (FC Hermannstadt).

Cristiano Bergodi s-a clasat primul atât în topul cititorilor, cât și al jurnaliștilor și specialiștilor, iar Marius Ștefănescu a fost opțiunea jurnaliștilor și specialiștilor, cititorii preferându-l pe Darius Olaru.

Până în prezent, așa cum notează Gazeta Sporturilor, doar două echipe au mai reușit dubla „cel mai bun jucător” și „cel mai bun antrenor”, Rapid (Săpunaru și Iosif) și Universitatea Craiova (Ivan și Reghecampf).

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.