SPORT 6 octombrie 2022

Două victorii și o înfrângere la juniori

de Marius Raczek | 737 vizualizări

Sepsi OSK a înregistrat în competițiile de juniori două victorii și o înfrângere, remarcații weekendului trecut fiind tinerii de la categoria de vârstă U16, care s-au impus cu 12-0.

Liga Elitelor U 16 a programat partida Sepsi OSK–ACS Târgu Mureș 1898, victoria revenind tinerilor covăsneni cu rezultatul de 12-0. Pe lista marcatorilor și-au trecut numele: Gál - 2 goluri, Varga - 3 goluri, Endrodi - 2 goluri, Székely - 2 goluri, Marin, Fekete, Sandu și Bartalis. A fost cea de-a doua victorie de la începutul competiției, Sepsi OSK aflându-se pe poziția a noua în Seria 1.

La categoria de vârstă U17, Sepsi OSK s-a impus în deplasare, rezultat 3-1 pe terenul echipei ACS Campionii FC Argeș. Golurile victoriei au fost reușite de Gyulai și dubla lui Bena. Cu 12 puncte acumulate, Sepsi OSK se află pe poziția a treia în clasamentul Seriei Vest.

Singura înfrângere a venit în Liga de Tineret. Sepsi OSK a pierdut în deplasare, tot la ACS Campionii FC Argeș, cu rezultatul de 3-1. Singurul gol al covăsnenilor a fost reușit de Horciu. Cu trei victorii, un egal și trei înfrângeri, Sepsi OSK se află pe locul opt în Seria Vest.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.