SPORT 22 noiembrie 2022

Două victorii, o remiză și o înfrângere

de Marius Raczek | 424 vizualizări

Acesta este bilanțul echipelor de juniori ale clubului Sepsi OSK în weekendul care a trecut, performeră fiind categoria de vârstă U16, care s-a impus la Iași cu 11-0.

O victorie categorică s-a înregistrat în Liga Elitelor U15, Seria 2, în care Sepsi OSK a trecut cu 5-0 de AFC Odorheiu Secuiesc. Spînu și Batzula au reușit câte o dublă, completați de Fodor, astfel s-a definitivat tabloul marcatorilor. În următoarea rundă, Sepsi OSK va evolua tot pe propriul teren cu CS Viitorul Gheorgheni.

În Liga Elitelor U16, faza de Play-Out, Sepsi OSK a câștigat în deplasare la LPS Iași cu un categoric 11-0. La acest succes au contribuit Sandu - hat-trick, Varga - dublă, Szekely, Endrodi, Gal și Gaitan, la care s-au adăugat și două autogoluri. În Seria 1, Sepsi OSK conduce în clasament cu trei victorii din tot atâtea partide disputate.

Tot în Play-Out, dar la categoria de vârstă U17, Sepsi OSK a remizat în deplasare cu CFR Cluj, rezultat 2-2. Golurile echipei covăsnene au fost reușite de Bena și Ghimbovschi. În clasamentul Seriei Vest, Play-Out, Sepsi OSK ocupă prima poziție, urmată la un punct distanță de CFR Cluj.

Singura înfrângere s-a consemnat în Liga de Tineret. Sepsi OSK a fost învinsă, în deplasare, de CFR Cluj cu rezultatul de 4-0. Partida a contat pentru faza de Play-Off a Seriei Vest. În clasament, Sepsi OSK se află pe poziția a cincea, dar la două puncte de ocupanta locului secund, Universitatea Craiova.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.