SPORT 25 octombrie 2022

Două victorii, o remiză și o înfrângere

de Marius Raczek | 504 vizualizări

Acesta este bilanțul echipelor de juniori ale clubului Sepsi OSK în weekendul trecut, performeră fiind din nou grupa de la categoria U15, care s-a impus în deplasare cu 9-0.

În etapa a doua din Liga Elitelor U15, Sepsi OSK a evoluat în deplasare la CS Viitorul Gheorgheni, de unde s-a întors cu o victorie categorică, rezultat 9-0. Autorii celor nouă reușite au fost: Fodor, 4 goluri, Butyka, 3 goluri, Mihoreanu și Spînu. Sepsi OSK este lider în Seria 2, iar etapa următoare va disputa primul joc de pe teren propriu, în compania echipei ACS FC Bacău.

Tot un succes s-a consemnat și în Liga Elitelor U16, Sepsi OSK impunându-se, de asemenea în deplasare, la ACS Petrolul 52, cu rezultatul de 4-0. Golurile au fost marcate de: Varga - dublă, Sandu și Vulpe. În clasamentul Seriei 1, Sepsi OSK ocupă poziția a șaptea, la doar patru puncte de podium.

Singura înfrângere a fost suferită în Liga Elitelor U17, competiție în care Sepsi OSK a fost învinsă, în deplasare, de Universitatea Cluj, cu rezultatul de 3-0. Chiar dacă, în clasamentul Seriei Vest, Sepsi OSK se află pe locul nouă, lupta este strânsă, ecartul față de poziția secundă fiind de numai șase puncte.

De asemenea, într-o partidă cu Universitatea Cluj, dar în Liga de Tineret, Sepsi OSK a remizat, rezultat 2-2, prin golurile marcate de Ghiță și Horciu. Cu o etapă înaintea încheierii turului, Sepsi OSK ocupă locul șase, cu un total de 15 puncte.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.