SPORT 22 august 2023

Două victorii la scor pentru juniorii de la Sepsi OSK

de Marius Raczek | 747 vizualizări

În weekendul care a trecut, Sepsi OSK a obținut două victorii la scor în competițiile de juniori U15 și U16, la U17 și tineret înregistrând o remiză și o înfrângere.

În Liga Elitelor U15, Seria 1, Sepsi OSK a evoluat în deplasare la ACS Petrolul 52 și s-a impus cu rezultatul de 7-1. Autorii golurilor au fost: Prezsmer și Ungureanu - câte o dublă, respectiv Aprodu, Urszuly, Buceleanu. După două etape disputate Sepsi OSK, AFC Botoșani și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc au acumulat maximul de puncte.

Tot în deplasare la ACS Petrolul 52 a câștigat și echipa de U16 a clubului Sepsi OSK, cu un la fel de categoric scor, 8-0. Reușitele alb-roșiilor au fost semnate de Batzula și Cantauz - câte o dublă, respectiv Bodi, Kolcza, Butyka și Radovan. În clasament, Sepsi OSK și FC Bacău au maximum de puncte după cele două etape disputate.

La categoria de vârstă U17, în Seria Vest, Sepsi OSK a remizat pe terenul echipei CFR Cluj. Rezultatul a fost 2-2, iar golurile covăsnenilor au fost reușite de Endrodi și Gal. Cu o victorie și o remiză, Sepsi OSK a adunat de la debut patru puncte, iar etapa viitoare va primi vizita celor de la Viitorul Cluj, ultima clasată.

Singura înfrângere s-a consemnat în Liga de Tineret. Sepsi OSK a fost învinsă cu 5-0, pe malul Someșului, de către CFR Cluj și astfel rămâne cu cele trei puncte obținute în prima rundă cu LPS Bihorul Oradea.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.