SPORT 1 noiembrie 2022

Două victorii în competițiile de juniori pentru Sepsi OSK

de Marius Raczek | 449 vizualizări

Prezent în competițiile celor patru categorii de juniori, clubul Sepsi OSK a înregistrat două victorii, o remiză și o înfrângere, performera rundei din weekend fiind echipa din Liga de Tineret, care s-a calificat în Play-Off.

În Liga Elitelor U15, la prima partidă disputată pe propriul teren, Sepsi OSK a pierdut cu rezultatul de 3-1 (1-1) în fața echipei ACS FC Bacău. Autorul unicului gol a fost Batzula. Anterior, Sepsi OSK se impusese în cele două deplasări, astfel că se află pe poziția secundă în Seria 2, la egalitate de puncte cu ACS FC Bacău. 

O remiză albă, 0-0, s-a consemnat în partida Sepsi OSK-LPS Buzău din etapa a 11-a, contând pentru Liga Elitelor U16. În Seria 1, Sepsi OSK a încheiat prima parte a sezonului pe poziția a 7-a, și astfel va continua în Play-Out, în prima rundă având programată o dispută cu LPS Buzău, la Sfântu Gheorghe.

Cea mai consistentă victorie s-a înregistrat în Liga Elitelor U17, Sepsi OSK câștigând cu rezultatul de 9-0 partida cu Ripensia Timișoara, prin golurile marcate de Clincu - 3, Toma - 2, Borsa, Ureche, Bena și Nikula. În ciuda acestui succes la scor, echipa de U17 va continua în Play-Out-ul Seriei Vest, într-o partidă cu aceeași Ripensia, de această dată la Timișoara.

În Liga de Tineret, Sepsi OSK a trecut de Ripensia Timișoara cu rezultatul de 4-2 (3-1) și s-a calificat în Play-Off. Golurile victoriei le-au reușit: Kocsis, Stanislav, Maftei și Radu. În prima etapă din Play-Off-ul Seriei Vest, Sepsi OSK va evolua, în deplasare, la Ripensia Timișoara.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.