SPORT 24 octombrie 2023

Două victorii, două remize și o înfrângere

de Marius Raczek | 601 vizualizări

Acest este bilanțul din weekend al echipelor de juniori ai clubului Sepsi OSK, performera fiind categoria de vârstă U16, care s-a impus la Buzău cu rezultatul de 8-0.

Întâlnind un adversar inferior, prin prisma clasamentului, Sepsi OSK a câștigat în deplasare la ACS Colțea Brașov, cu rezultatul de 2-0, partidă din cadrul Ligii Elitelor U14. Reușitele jucătorilor Brumă și Csiszer au asigurat o victorie prin care Sepsi OSK se află pe poziția a cincea, dar la o distanță de numai patru puncte față de podiumul Seriei 1.

În Liga Elitelor U15, respectiv U16, Sepsi OSK a avut o dublă, în deplasare la Gloria Buzău. Un rezultat de egalitate, 2-2, s-a consemnat în Liga Elitelor U15, goluri marcate de Floroi și Lipan, la U16, Sepsi OSK obținând o victorie la scor, 8-0, câte o dublă reușind Batzula, Radovan, Cantauz și Stroie. Dacă la U15, după terminarea turului, Sepsi OSK ocupă poziția a opta, la U16, tot după un tur de campionat, Sepsi OSK conduce în clasamentul Seriei 1, devansând-o la golaveraj pe Kids Tâmpa Brașov.

Deși a fost doar remiză, dar o remiză spectaculoasă, 3-3, Sepsi OSK, la categoria de vârstă U17, s-a întors de la Miercurea Ciuc cu un punct, un rezultat pozitiv, având în vedere că AFK Csikszereda ocupă poziția secundă în clasament, iar alb-roșii locul șapte. Cele trei goluri au fost marcate de: Endrodi, Mihoreanu și Bartalis. În Liga de Tineret, din păcate, Sepsi OSK a pierdut la limită, 1-0, pe terenul aceleiași echipe, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, și la terminarea turului se află pe poziția a opta în clasamentul Seriei Vest.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.