SPORT 23 august 2022

Două remize și o înfrângere

de Marius Raczek | 858 vizualizări

În prima etapă a competițiilor de juniori, Sepsi OSK a înregistrat două rezultate de egalitate și o înfrângere, cea mai spectaculoasă partidă fiind cea din cadrul Ligii de Tineret, în care s-au marcat șase goluri.

Echipa de U16 a evoluat în deplasare la LPS Suceava, de unde s-a întors cu un punct, în urma remizei obținute, rezultat 1-1, scor care se înregistra și după prima repriză. Pentru Sepsi OSK a marcat Varga. În următoarea etapă, alb-roșiii vor juca tot în deplasare, la Kids Tâmpa Brașov, echipă care în prima etapă a câștigat la Târgu Mureș.

În Liga Elitelor U17, Sepsi OSK a pierdut pe terenul celor de la Universitatea Craiova, rezultat 5-0 pentru gazde. A fost o primă etapă cu diferențe mari de scor, Banatul Timișoara - FC Argeș 0-8, UTA - Viitorul Cluj 6-1 sau AFC Csikszereda - Politehnica Timișoara 4-1. Etapa următoare Sepsi OSK va juca acasă cu UTA, una dintre performerele primei runde.

Tot la Craiova, și tot cu Universitatea, a fost programată partida din Liga de Tineret. A fost o partidă spectaculoasă, cu șase goluri marcate, rezultatul final fiind 3-3. Pentru Sepsi OSK au marcat Uja, Ghiță și Horciu. În etapa a 2-a, Sepsi OSK va primi vizita echipei UTA, arădenii reușind cea mai consistentă victorie din runda inaugurală, 5-1 cu Viitorul Cluj.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.