SPORT 5 februarie 2023

Două puncte pierdute în prelungiri

de Marius Raczek | 534 vizualizări

În etapa a 24-a din Superliga, Sepsi OSK a remizat în deplasare la CS Mioveni, rezultat 1-1, chiar dacă alb-roșiii au condus până în minutul patru al prelungirilor, gazdele au egalat dintr-un penalty, la chiar ultima fază a meciului.

CS Mioveni a început partida în forță și a ratat trei bune ocazii de a marca, Niczuly intervenind atent în fața lui Benchaib și Garutti. La chiar prima ocazie pentru Sepsi OSK, Rondon i-a așezat perfect balonul lui Matei, care a șutat la colțul lung și a deschis scorul. După zece minute intense, jocul a scăzut în intensitate, Rondon a reluat peste poartă din poziție bună, iar Carnat a trimis de la 25 de metri, dar exact în brațele lui Niczuly, acestea fiind singurele faze de poartă până la pauză.

În partea secundă, Sepsi OSK a încercat să-și conserve avantajul, mai mult chiar, ar fi putut marca prin Tudorie și Matei, finalul însă a aparținut gazdelor, care în cele din urmă au și marcat golul egalizator. Păun a văzut cartonașul roșu în minutul 86, pentru cumul de cartonașe galbene, Mioveniul a insistat, Diallo având o bună ocazie, ca apoi Tamás să-l faulteze în careu pe Rusu, penaltyul acordat fiind transformat de același jucător.

Sepsi OSK nu a reușit să obțină prima victorie din acest an și a pierdut două puncte care ar putea conta în clasamentul final. În următoarea etapă, covăsnenii vor primi la Sfântu Gheorghe pe Chindia Târgoviște.

Superliga, Etapa a 24-a

CS Mioveni-Sepsi OSK 1-1 (0-1)

Arbitru: Marcel Bîrsan. Asistenți: Mircea Grigoriu, Radu Ghinguleac

Au marcat: Rusu (90’+4 penalty) – Matei (9’)

Cartonașe galbene: Lepistu (60’) – Dumitrescu (28’), Gheorghe (55’), Păun (84’,86’)

Cartonaș roșu: Păun (86’)

CS Mioveni: Greab - Sno, Scarlatache, Garutti, Pedroso - Lixandru, Lepistu (Toma 68’) – Antal (Krasniqi 78’), Benchaib (Diallo 68’), Carnat (Buziuc 78’) - Rusu. Antrenor: Nicolae Dică

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ciobotariu, Bălașa, Dumitrescu – Aganovic (Junior 79’), Păun – Rondon (Tudorie 66’), Matei (Achahbar 84’), Gheorghe – Safranko (Tamás 84’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.