SPORT 6 noiembrie 2023

Două partide, două înfrângeri în Liga 3

de Marius Raczek | 602 vizualizări

Sepsi OSK II, în deplasare, și KSE Târgu Secuiesc, pe propriul teren, au pierdut partidele disputate în etapa a 11-a din Liga 3, Seria 5, ambele grupări covăsnene aflându-se în a doua jumătate a clasamentului.

Deși s-a deplasat pe terenul unei echipe mai slab cotate, cel puțin din perspectiva clasamentului, Sepsi OSK II nu a reușit să se întoarcă cu puncte, fiind învinsă cu rezultatul de 2-1, de Viitorul Curița. Singura reușită a trupei lui Valentin Suciu l-a avut ca autor pe Grigore. Sepsi OSK II a început partida în formula de start: Gedő – Popa, Dobozi, Popsa, Moroşanu, Grigore, Cranțea, Kocsis, Stanislav, Ene, Vura. Aceasta a fost cea de-a patra înfrângere consecutivă, astfel că Sepsi OSK ocupă poziția a șasea în clasamentul seriei.

În ultimele etape, KSE Târgu Secuiesc a alternat remizele cu înfrângerile, de această dată suferind un eșec la scor, 0-5, cu Olimpic Zărnești. Echipa pregătită de Călin Moldovan se află pe penultimul loc, al nouălea, în clasamentul seriei, cu doar opt puncte acumulate.

Etapa următoare, Sepsi OSK II va juca acasă cu Cetate Râșnov, iar KSE Târgu Secuiesc în deplasare, la Ciucaș Tărlungeni.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.