SPORT 23 septembrie 2022

Două partide dificile pentru tricolori în Liga Națiunilor

de Marius Raczek | 669 vizualizări

Competiția internă de fotbal, Superliga, a luat o scurtă pauză, echipa națională urmând să dispute ultimele două partide din grupă în cadrul Ligii Națiunilor, cu Finlanda, respectiv Bosnia-Herțegovina.

Deși în acest moment România ocupă ultima poziție în Grupa 3 din Liga Națiunilor, Liga B, matematic mai există șanse chiar la un salt în fruntea clasamentului. Desigur, pentru aceasta nu vor fi suficiente doar cele șase puncte puse în joc, va mai fi nevoie și de jocul rezultatelor. Tricolorii, în cele patru partide disputate până acum, au înregistrat o singură victorie și trei înfrângeri.

Astăzi, cu începere de la ora 21.45, România va evolua în deplasare cu Finlanda, iar luni, 26 septembrie, de la aceeași oră, pe Stadionul Rapid-Giulești, este programată partida cu Bosnia-Herțegovina, actualul lider din Grupa 3. În vederea abordării celor două dispute, din lotul tricolorilor face parte și un component al echipei Sepsi OSK, mijlocașul Nicolae Păun. Acesta a debutat deja în echipa națională, în acest an, într-o partidă cu Muntenegru.

Sursa foto: frf.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.