SPORT 8 iunie 2023

Doi medaliați de la CSM Sf. Gheorghe la Internaționalele de atletism

de Marius Raczek | 1157 vizualizări

În weekendul 3-4 iunie, Complexul Sportiv „Iolanda Balaș Sőtér” din Capitală a găzduit Internaționalele României, care poartă numele fostei mari atlete, competiție la care CSM Sfântu Gheorghe a fost reprezentată de doi sportivi, ambii reușind clasarea pe podium.

Aceasta a fost ediția a 68-a a Internaționalelor României, sportivii concurând la probe care poartă numele unor mari atleți: aruncarea discului – „Lia Manoliu”, înălțime, masculin – „Ioan Sőtér”, înălțime, feminin – „Iolanda Balaș Sőtér”, 1500 m – „Maria Cioncan”, 3000 m obs – „Ion Puică”. CSM Sfântu Gheorghe a participat cu doi sportivi, Damiam Didier Mititelu și Cristina Rut Vasile. Damian Didier Mititelu s-a clasat pe prima poziție și a devenit campion internațional la proba de 3000 m obstacole, iar Cristina Rut Vasile, la doar 17 ani, a obținut locul III într-o competiție a seniorilor, la proba de 5000 m.

Datorită performanței reușite, Damian Didier Mititelu va reprezenta România la Campionatul European pe echipe, competiție programată în Polonia, în perioada 20-22 iunie 2023.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.