SPORT 15 iulie 2018

Doi covăsneni, prezenți la cel mai important concurs de anduranță din Bulgaria

de Iulia Drăghici - Taraș | 1091 vizualizări

Doi covăsneni, Codrin Sotea și Liviu Botoș, au participat sâmbătă, 14 iulie a.c., la cel mai important concurs de anduranță organizat în Bulgaria. La evenimentul de ultra trail, găzduit de localitatea Tryavna s-a alergat pe următoarele distanțe: 141 km, 76km și 23km.

La startul întrecerii s-au aflat și covăsnenii Codrin Sotea și Liviu Botos aparținând de secția de XTrail (alergări montane) din cadrul școlii de gimnastică „Botoș Liviu”.

„Din păcate cel de-al treilea membru al delegației noastre Ana-Maria Popa a trebuit să renunțe în dimineața cursei din cauza unor probleme medicale. Reprezentanții noștri au reușit să termine cu brio cursele la care au fost înscriși: Codrin Sotea la 23km categoria de vârstă 18-39 ani, iar Liviu Botoș, la 23km categoria de vârstă 40-49, aceștia terminând în prima jumătate a clasamentelor finale”, arată o informare de presă transmisă de Școala „Liviu Botoș”.

„A fost un concurs greu, dar o etapă intermediară foarte bună pentru noi având în vedere că peste două săptămâni vom participa în Elveția la Swissalpine Irontrail, o competiție de același gen organizat în munții Alpi”, a declarat Liviu Botoș.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.