SPORT 9 iulie 2015

Doi covăsneni la Red Bull Romaniacs – cel mai dificil raliu hard enduro

de Mirela Cara Dragu | 746 vizualizări

Competiţia începe săptămâna viitoare la Sibiu

În perioada 14-18 iulie, rideri din 37 de țări de pe șase continente se vor aventura să concureze la un hard enduro în Sibiu, Red Bull Romaniacs, unde vor participa peste 1.200 de persoane – piloți, însoțitorii acestora și echipele de asistență.

Cei mai mulți rideri prezenți la eveniment provin din Marea Britanie, Germania și Austria, însă un număr considerabil de piloți vor veni și din Noua Zeelandă, Olanda și Africa de Sud. Între aceștia, vor fi prezenți și doi rideri din Sfântu Gheorghe – Incze Csaba şi Kristo Gyula.

Evenimentul se va deschide, ca la fiecare ediție, cu Prologul din centrul Sibiului. Showul urban este programat în ziua de 14 iulie când încă de dimineață iubitorii de enduro vor avea parte de acțiune pe Bulevardul Coposu. La ora 09:00 se va da startul în prima sesiune de calificări, iar cea mai spectaculoasă parte va debuta la ora 17:00, când se va concura în finale.

Red Bull Romaniacs este o competiție gândită pentru diferite nivele de pregătire ale riderilor din enduro extrem și toate cele patru trasee sunt concepute astfel încât fiecare să își depășească propriile limite. Fiecare clasă are proprii săi câștigători, însă cea mai dificilă este clasa Gold, care demonstrează ce este posibil și ce nu în acest sport.

Cei interesați de detalii suplimentare pot accesa site-ul concursului, www.redbullromaniacs.com, unde este disponibil și programul complet.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.