SPORT 27 ianuarie 2023

Doar victoria

de Marius Raczek | 603 vizualizări

Duminică, 29 ianuarie, cu începere de la ora 16:00, Sepsi OSK o va întâlni, la Sfântu Gheorghe, în cadrul etapei a 23-a din Superliga, pe FC U Craiova 1948, o partidă în care obiectivul covăsnenilor nu poate fi decât victoria.

Runda trecută, Sepsi OSK, contrar evoluțiilor din acest sezon, a încasat trei goluri, și nu oricum, ci încă din debutul partidei. Cu un deficit atât de consistent, Sepsi OSK nu a avut puterea nici măcar de a marca golul de onoare în Giulești, chiar dacă în repriza secundă jocul a fost echilibrat, iar după ocaziile avute alb-roșiii meritau acest lucru. Prin jocul rezultatelor, trupa lui Cristiano Bergodi a rămas pe poziția a șasea, loc care duce în Play-Off, dar pentru a continua acolo sus e nevoie de puncte, precum și de un joc care să șteargă amintirea înfrângerii cu Rapid.

FC U Craiova 1948, sau Craiova lui Mititelu, cum i se mai spune, ocupă poziția a zecea în clasament, tot zece fiind și numărul punctelor care o despart de ultima poziție care duce în Play-Off. În ultimele cinci etape, băieții lui Nicolo Napoli au obținut două victorii, două remize și o înfrângere. Runda trecută, deși au condus cu 1-0, la final nu au reușit să scoată decât un punct din partida jucată acasă cu UTA, una dintre echipele aflate în lupta pentru evitarea retrogradării.

În ceea ce privește partidele directe, Sepsi OSK și FC U Craiova 1948 s-au întâlnit, în campionat, de patru ori, două victorii revenind covăsnenilor, iar una alb-albaștrilor, de asemenea o dispută terminându-se la egalitate. Cea mai consistentă victorie a lui Sepsi OSK a fost obținută chiar în Bănie, acel 5-0 de anul trecut.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.