SPORT 21 august 2023

Doar un punct cu FC Hermannstadt

de Marius Raczek | 648 vizualizări

În etapa a 6-a din Superliga, Sepsi OSK nu a reușit decât o remiză, scor 1-1, în partida disputată pe Stadionul Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe, cu FC Hermannstadt.

Prima repriză a fost extrem de echilibrată, cu puține faze clare de poartă. FC Hermannstadt, o echipă bine așezată în teren de Marius Măldărășanu, a fost mai ofesivă în debut, și Alhassan i-a dat emoții lui Niczuly. Apoi a venit faza din care Paraschiv a trimis în poartă, dar atacantul sibian se afla în poziție de offside. Chiar înainte de pauză, însă, insitența lui Kallaku avea să dea roade, mijlocașul lui Sepsi OSK reușind să deschidă scorul cu un șut din careul mare.

După reluare, ritmul jocului a crescut, Sepsi OSK a părut că poate prelua inițiava ceva mai clar, dar cei care aveau să marcheze, au fost sibienii. În urma unui corner executat de Balaure, Bejan a reluat puternic cu capul, fără speranțe pentru Niczuly. Câteva minute mai târziu, Paraschiv a șutat periculos, la colțul lung, dar pe lângă poartă. A fost momentul în care Liviu Ciobotariu a făcut patru schimbări și Sepsi și-a creat imediat trei ocazii, două aparținând lui Păun, iar una lui Varga. Pe final, din nou oaspeții au fost mai periculoși, Iancu având două mari oportunități de a marca.

Sepsi OSK pierde două puncte în acestă etapă, dar rămâne în continuare neînvinsă în Superliga.

Superliga, Etapa 6

Sepsi OSK-FC Hermannstadt 1-1(1-0)

Arbitru: George Vidican, Asistenți: Eugen Gheorghe, Daniel Mitruți

Au marcat: Kallaku(45’)-Bejan(53’)

Cartonașe galbene: Bălașa(87’)-Bejan(60’), Paraschiv(71’), Letica(86’), Iancu(90’+2)

Sepsi OSK: Niczuly – Aganovic (Păun 59’), Ninaj, D. Ciobotariu (Bălașa 46’), Oteliță - I. Gheorghe, Alimi (J.Rodriguez 59’), Kallaku (Ștefănescu 59’) - R. Varga, Damașcan (Safranko 59’), Rondon. Antrenor: Liviu Ciobotariu

FC Hermannstadt: Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, A. Oroian – Balaure (Bărbuț 82’), S. Mino, Alhassan (Biceanu 66’), Neguț (G. Iancu 46’) – Bucuroiu (D.Iancu 66’), D. Paraschiv (Fonseca 82’). Antrenor: Marius Măldărășanu

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.