SPORT 3 noiembrie 2023

Doar Superliga o mai poate salva pe Sepsi OSK

de Marius Raczek | 614 vizualizări

După eliminarea prematură din Cupa României, singura miză pentru Sepsi OSK în acest sezon a rămas participarea onorabilă în Superliga, cu o etapă înaintea finalului turului sezonului regulat alb-roșii aflându-se la două puncte de ultimul loc care duce în Play-Off.

S-a vorbit, și mai ales scris, foarte multe despre situația de la Sepsi OSK în urma înfrângerii în Cupa României pe terenul divizionarei secunde Corvinul Hunedoara. Desigur, eliminarea prematură dintr-o competiție în care, în ultimele două ediții, Sepsi OSK a triumfat, nu putea rămâne fără ecou. Dar fotbalul, ca viața, nu stă pe loc, și în lumea balonului rotund există o vorbă: „cel mai important meci, este cel care urmează”. Iar pentru Sepsi OSK următoarea partidă este sâmbătă, când la Sfântu Gheorghe va veni Petrolul Ploiești. Desigur, va fi o partidă dificilă, atât jucătorii, cât și antrenorul Liviu Ciobotariu, având pe umeri presiunea rezultatului, și probabil, cum declara și patronul Diószegi László, următoarele două dispute vor fi decisive pentru viitorul echipei.

Petrolul Ploiești trece printr-o perioadă bună, în ultimele cinci etape de campionat nu a cunoscut înfrângerea, la acestea adăugându-se și două partide din Cupa României. Practic victoria Petrolului la Chindia Târgoviște a decis soarta lui Sepsi OSK în Cupă, iar acum va fi din nou o bornă în istoricul echipei covăsnene în acest sezon. În ceea ce privește Superliga, Petrolul a reușit în precedenta etapă o remiză dramatică cu FCSB, după ce a fost condusă cu 0-2, golul egalizator a venit în minutul 90+7.

Până în prezent, Sepsi OSK și Petrolul Ploiești s-au întâlnit de două ori în primul eșalon valoric, ambele dispute consemnându-se în sezonul regulat al ediției trecute. La Ploiești a fost o remiză, 1-1, în timp ce la Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 2-0, grație dublei lui Rondon.

Partida Sepsi OSK-Petrolul, din etapa a 15-a – ultima a turului sezonului regulat din Superliga –, se dispută sâmbătă, 4 noiembrie, cu începere de la ora 16:45.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.