SPORT 31 iulie 2022

Doar remiză la Ploiești

de Marius Raczek | 900 vizualizări

În etapa a 3-a din Superliga, Sepsi OSK a evoluat în deplasare, pe terenul echipei Petrolul Ploiești, o partidă terminată la egalitate, cu un punct salvat pe final de golul lui Tudorie.

Partida a debutat cu șutul lui Bărbuț, care nu a nimerit spațiul porții. Replica ploieștenilor nu a întârziat și Mitrea a respins centrarea lui Borța. Prima ocazie importantă a fost cea a gazdelor, în minutul 17, când Țicu a trimis cu capul puțin peste poarta lui Niczuly. Apoi, în minutul 26, a venit cea mai mare oportunitate de a marca, în contul echipei noastre, dar Matei a ratat un penalty, șutul său trecând peste poarta lui Vâlceanu.

Petrolul nu a dezarmat, a continuat să fie periculoasă, totuși până la pauză Vâlceanu a fost cel care a respins lovitura de cap expediată de Tudorie, după un corner.

Revenirea de la cabine a arătat o Sepsi OSK parcă mai decisă, însă cei care aveau să deschidă scorul au fost gazdele. Țicu a executat un corner, iar Tamaș a apărut perfect în marginea careului mic de unde a reluat cu capul în poartă. Astfel, Sepsi OSK s-a văzut nevoită să alerge după rezultat, schimbările cu caracter ofensiv făcute de Bergodi aducând în cele din urmă egalarea. Un gol venit tot din corner, centrarea lui Aganovic fiind fructificată de Tudorie.

În ultimele minute, atât Bratu cât și I. Gheorghe ar fi putut decide un alt final pentru această partidă, scorul însă a rămas egal, 1-1.

Superliga, Etapa a 3-a

Petrolul Ploiești-Sepsi OSK 1-1 (0-0)

Arbitru: Marcel Bîrsan. Asistenți: Daniel Mitruți, Ferencz Tunyogi;

Au marcat: Tamaș (62’) - Tudorie (84’); 

Cartonașe galbene: Țicu (60’) - Matei (1’), Păun (48’), Damașcan (51’), Rondon (73’);

Petrolul: Vâlceanu - Meijers, Tamaș, Huja - Borța, Cebotaru (Dumitriu 64’), Jair, Țicu - Cioiu (Bratu 64’), Ivanovski, Grozav (Mazarache 64’). Antrenor: Nicolae Constantin.

Sepsi OSK: Niczuly - Ciobotariu (Dimitrov 70’), Ninaj, Mitrea, Ispas - Păun, Rodriguez (Aganovic 70’) - Bărbuț (Rondon 70’), Matei (Golofca 64’), Damașcan (I. Gheorghe 63’) - Tudorie. Antrenor: Cristiano Bergodi. 

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK. 

 

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.