SPORT 12 martie 2023

Doar o repriză, prea puțin pentru o victorie la București

de Marius Raczek | 575 vizualizări

În etapa a 30-a, ultima a sezonului regulat din Superliga, Sepsi OSK a pierdut cu rezultatul de 1-0 în deplasare la FCSB, elevii lui Cristiano Bergodi fiind cu adevărat în joc doar în repriza secundă.

Prima repriză a fost dominată total de FCSB, Sepsi OSK nereușind să facă față jocului euforic al bucureștenilor. În minutele 5 și 6, gazdele au avut deja primele ocazii de a marca, Radunovic a șutat în blocaj, iar Niczuly a respins balonul trimis de Compagno. Minutul 21 avea să aducă deschiderea scorului: Tamas a pasat greșit, Olaru l-a găsit liber în fața porții pe Oct. Popescu, care a împins mingea în poartă. Până la pauză, Compagno, Coman și Edjouma au mai avut situații bune, dar rezultatul a rămas neschimbat.

După reluare, prima ocazie au avut-o tot gazdele, apoi Sepsi OSK a schimbat puțin registrul tactic, Păun a șutat la poartă, dar Radunovic a respins în corner. Cu FCSB căutând mai mult să conserve rezultatul, iar Sepsi OSK în ciuda posesiei incapabilă de a amenința poarta lui Târnovanu, abia în minutul 75 am consemnat șutul lui Tudorie, reținut de portarul roș-albaștrilor.

Sepsi OSK a pierdut cu 1-0 la FCSB, FC U Craiova 1948 a cedat și ea la Sibiu, cu FC Hermannstadt, astfel că, joi, cele două echipe se vor întâlni la Sfântu Gheorghe într-o partidă de totul sau nimic, în vederea accederii în Play-Off.

Superliga, Etapa a 30-a

FCSB-Sepsi OSK 1-0 (1-0)

Arbitru: Horațiu Feșnic. Asistenți: Ciprian Danșa, Adrian Vornicu

A marcat: Oct. Popescu (21’)

Cartonașe galbene: Ciobotariu (2’), Gheorghe (35’), Ninaj (83’)

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Cristea, Radunovic – Edjouma (Ov. Popescu 69’), Șut, Olaru (Tamm 85’) – Coman (Miculescu 80’), Compagno, Oct. Popescu. Antrenor: Mihai Pintilii.

Sepsi OSK: Niczuly – Ciobotariu (Ninaj 46’), Bălașa, Tamas (Dimitrov 46’), Dumitrescu – Aganovic, Păun (Papa 82’), Matei, Gheorghe (Junior 46’) – Safranko, Rondon (Tudorie 62’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.