SPORT 10 decembrie 2022

Doar o remiză de această dată

de Marius Raczek | 1430 vizualizări

În etapa a 20-a din Superliga, pe Sepsi Arena, Sepsi OSK s-a reîntâlnit cu FC Voluntari, după partida din Cupa României, de această dată covăsnenii reușind doar o remiză, rezultat 1-1.

Prima repriză a fost controlată în cea mai mare parte de Sepsi OSK, practic în primele 45 de minute FC Voluntari neavând nicio ocazie importantă de poartă. Nici elevii lui Cristiano Bergodi nu au fost prea prezenți la finalizare, totuși din două ocazii am consemnat un gol. Rondon a amenințat în minutul 17 poarta lui Popa, balonul, însă, a trecut pe lângă. La trei minute distanță, după un corner, Tudorie a marcat din trei metri, la pauză Sepsi OSK având avantaj de un gol.

În partea secundă, aspectul jocului s-a schimbat total, iar FC Voluntari și-a creat ocazie după ocazie, Nemec, Florea și Govea fiind aproape de egalare. Inevitabilul s-a produs când, din centrarea lui Merloi, Nemec a reluat cu capul în poartă, aceasta după ce Popa, portarul ilfovenilor, salvase din fața lui Rondon. Și Niczuly a mai avut de lucru, intervenția sa oprindu-l pe Meleke. Pe final, totuși, Safranko putea schimba soarta partidei, dar reluarea sa din câțiva metri a fost extrem de slabă, exact în mâinile lui Popa.

Sepsi OSK a pierdut două puncte importante, iar următoarea partidă va avea loc pe 17 decembrie, la Sfântu Gheorghe, cu Universitatea Cluj.

Superliga, Etapa 20

Sepsi OSK-FC Voluntari 1-1 (1-0)

Arbitru: Radu Petrescu; asistenți: Mircea Grigoriu, Bogdan Gheorghe

Au marcat: Tudorie (20’) – Nemec (76’)

Cartonașe galbene: Tudorie (64’), Rodriguez (64’), Dumitrescu (73’) – Nemec (18’), Rață (19’)

Sepsi OSK: Niczuly – Aganovic, Ninaj, Tamas, Dumitrescu (Ispas 80’) – Matei (Achahbar 68’), Păun, Rodriguez (Junior 80’) – Ștefănescu (Gheorghe 28’), Tudorie, Rondon (Safranko 68’). Antrenor: Cristiano Bergodi

FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Costin (Tavares 88’), Rață (Popescu 90’+3), Meleke, Govea, Aliji – Nemec (Andres 88’), Florea (Merloi 61’). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.