SPORT 4 noiembrie 2023

Doar o remiză albă

de Marius Raczek | 725 vizualizări

Deși și-a creat oportunăți de a marca, Sepsi OSK nu a reușit decât o remiză albă, scor 0-0, în etapa a 15-a din Superliga, ultima din turul sezonului regulat, pe propriul teren, cu Petrolul Ploiești.

Prin prisma ultimelor evoluții și rezultate, Sepsi OSK avea nevoie de un succes pentru a mai destinde atmosfera încordată din sânul echipei. Iar startul de partidă a fost bun: în doar două minute, Ștefănescu și apoi Oroian punându-l la treabă pe Zima, portarul Petrolului. Din păcate, deși Sepsi OSK a avut mai mult posesia, până la pauză am mai consemnat doar ocazia oaspeților, prin Musi, care din interiorul careului mare a șutat peste poarta lui Niczuly.

În partea secundă aspectul jocului nu s-a schimbat prea mult, și abia în minutul 64, după o centrare a lui Ștefănescu, Aganovic a întârziat puțin la întâlnirea cu balonul, ocazie bună de a deschide socrul. Ultimul sfert de oră a adus alte două situații pentru elevii lui Liviu Ciobotariu. Mai întâi șutul lui Varga a fost deviat de Huja, iar balonul a trecut pe lângă poartă, apoi dintr-un corner executat de Matei, Alimi a deviat cu capul, iar Aganovic, tot cu capul nu a nimerit spațiul porții.

Indiferent ce celelalte rezultate care se vor înregistra în această etapă, Sepsi OSK termină turul sezonului regulat pe poziția a noua, etapa următoare, pe 10 noiembrie urmând să evolueze, tot pe propriul teren, cu Rapid București.

Superliga, Etapa 15

Sepsi OSK-Petrolul Ploiești 0-0

Arbitru: Horațiu Feșnic, Asistenți: Valentin Avram, Alexandru Cercei

Cartonașe galbene: Oroian (6’), Ninaj (52’), Ștefan (88’) - Jefferson (12’), Dumitriu (59’), Omrani (87’), Papp (90’+1)

Sepsi OSK: Niczuly – Oroian, Bălașa, Ninaj (Matei 60’), F. Ștefan - Alimi, Kecskes – I. Gheorghe (Varga 75’), Aganovic (Rondon 88’), Ștefănescu – Safranko (Debeljuh 60’). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Petrolul: Zima – D. Radu (Rădulescu 83’), Papp, Meijers, Huja – Jefferson (Seto 65’), I. Diomande (Omrani 71’), L. Dumitriu – Musi (Abuashvili 65’), Grozav (Pedro Justiniano 83’), Jair. Antrenor: Florin Pârvu.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.