SPORT 7 noiembrie 2023

Doar două remize pentru juniorii de la Sepsi OSK

de Marius Raczek | 721 vizualizări

Etapa din weekendul trecut nu a fost productivă pentru echipele de juniori ale clubului Sepsi OSK, acestea înregistrând doar două remize și trei înfrângeri.

În Liga Elitelor U14, Sepsi OSK a evoluat pe terenul echipei AFC Botoșani, și a cedat cu rezultatul de 2-0. Astfel, în clasamentul Seriei 1, după zece etape, Sepsi OSK ocupă poziția a cincea, la egalitate de puncte, tocmai cu AFC Botoșani, dar cu un golaveraj superior. Etapa următoare, la Sfântu Gheorghe va veni ACS Juniorul Suceava, care se află pe locul șapte în clasament.

La categoria de vârstă U15, Play-Out, Sepsi OSK a fost învinsă, în Capitală, de Dinamo București, liderul clasamentului, cu rezultatul de 3-1, după ce alb-roșii au condus la pauză prin golul lui Floroi. În următoarea rundă Sepsi OSK va juca acasă cu ACS Suporter Club Oțelul Galați.

Singura categorie de vârstă la care Sepsi OSK este prezentă în Play-Off este U16. Alb-roșii au evoluat la finalul săptămânii trecute la Brașov, și au fost învinși de Kids Tâmpa cu rezultatul de 2-0. În clasamentul Seriei 1, trei echipe sunt la egalitate de puncte în fruntea clasamentului, despărțite de golaveraj, în ordine: ACS FC Bacău, Kids Tâmpa Brașov și Sepsi OSK.

În Liga Elitelor U17, Sepsi OSK a întâlnit-o tot pe Kids Tâmpa Brașov, dar la Sfântu Gheorghe, partida terminându-se nedecis, 2-2, golurile fiind marcate de Gal și Mihoreanu. Cu toate acestea, în clasamentul Seriei Vest, Play-Out, Sepsi OSK se află pe locul secund, la egalitate de puncte cu Politehnica Timișoara.

Tot o remiză s-a consemnat și în Liga de Tineret, Sepsi OSK-UTA Arad 3-3. Gyulai cu o dublă, respectiv Sandu, au fost marcatorii covăsnenilor. Sepsi OSK se află pe locul secund în clasamentul Seriei Vest, Play-Out, la cinci puncte de liderul CFR Cluj.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.