SPORT 18 martie 2023

Doar cu granzii Superligii

de Marius Raczek | 512 vizualizări

Sepsi OSK a obținut greu, dar atât de frumos, calificarea în Play-Off, de acum pentru covăsneni urmând doar partide cu granzii Superligii, poate o motivație în plus de a continua pe linia celor arătate împotriva Craiovei lui Mititelu.

Pentru Sepsi OSK nu este o premieră, alb-roșiii sunt pentru a treia oară în istoria participării pe prima scenă a fotbalului românesc, în Play-Off. Prima dată s-a întâmplat în sezonul 2018-2019. Atunci, pornind, ca și acum, de pe locul șase, covăsnenii nu au reușit să-și îmbunătățească poziția în clasamentul final, înregistrând o singură remiză și nouă înfrângeri. În sezonul 2020-2021, Sepsi OSK a intrat în Play-Off de pe locul patru, și acolo a rămas, adunând cinci victorii, două remize și trei înfrângeri, cea mai bună performanță la nivel de campionat.

Înaintea debutului părții secunde a actualei ediții, Sepsi OSK are, prin înjumătățirea punctelor, 21 de puncte. Farul Constanța și CFR Cluj vor lua startul umăr lângă umăr, cu câte 32 de puncte, FCSB are 29 de puncte, CS Universitatea Craiova și Rapid București, 27 și respectiv 26 de puncte. Așadar, elevii lui Cristiano Bergodi pornesc cu ultima șansă, la un ecart de cinci puncte de locul cinci, însă până când se va trage linie orice este posibil. 

Sepsi OSK va juca în prima etapă din Play-Off în deplasare la Farul Constanța, apoi acasă cu FCSB și Rapid București, urmând o deplasare la CFR Cluj și din nou acasă cu CS Universitatea Craiova, acesta fiind programul turului.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.