SPORT 11 august 2022

Djurgardens IF s-a impus și în retur cu 3-1

de Marius Raczek | 489 vizualizări

Sepsi OSK, la a doua participare în Conference League, a fost eliminată, în turul 3 preliminar, de echipa suedeză Djurgardens IF. Învinși la Sfântu Gheorghe cu 3-1, elevii lui Cristiano Berogdi au pierdut, în manșa retur, la același scor.

Sepsi OSK a început agresiv jocul și, după un prim șut din unghi al lui Bărbuț, apărat de Zetterström, a venit deschiderea scorului. O lovitură liberă bine executată de Matei l-a surprins pe portarul suedezilor, și în minutul 8 Sepsi OSK conducea cu 1-0. Doar patru minute a durat, însă, până ce gazdele au egalat prin Finndell, la o fază lucrată asemănător cu una din reușitele de la Sfântu Gheorghe. Mai mult, Asoro a ieșit din nou la rampă și a marcat cu capul după un corner, aducând-o pe Djurgardens IF în avantaj. Suedezii au controlat partida până la pauză, iar ocazii au mai avut Asoro, Edvardsen, dar și Rondon, la un pas de a-l păcăli pe Zetterström.

În partea secundă, gazdele au încercat în primul rând să păstreze avantajul, în timp ce Sepsi OSK, deși a avut posesie, nu a reușit să amenințe poarta lui Zetterström. Chiar și în aceste condiții prima ocazie i-a aparținut lui Danielson, iar ceva mai târziu Rondon nu a găsit spațiul porții adverse. În minutul 71, Asoro și-a arătat încă o dată clasa, a trecut de Ninaj și Mitrea, șutul său la colțul lung ducând scorul la 3-1.

Cu două înfrângeri simetrice, Sepsi OSK părăsește Conference League, totuși, față de sezonul anterior, alb-roșiii trecându-și în palmares o prezență până în turul 3 preliminar, după ce au eliminat-o pe Olimpija Ljubljana.

Conference League, Tur 3 preliminar

Djurgardens IF-Sepsi OSK 3-1(2-1)

Arbitru: Sacha Stegemann. Asistenți: Mark Borsch, Christof Günsch

Au marcat: Finndell (12’), Asoro (23’,71’) - Matei(8’)

Cartonașe galbene: Edvardsen (1’), Danielson (89’) – Păun (21’), Ninaj (79’), Mitrea (83’), Rodriguez (86’)

Djurgardens IF: Zetterström – Johansson (Lofgren 75’), Hien, Ekdal, Bengtsson – Finndell (Danielson 46’), Schuller (Banda 28’), Eriksson – Asoro, Edvardsen (Wikheim 62’), Radetinac (Doumbouya 75’). Antrenor: Kim Bergstrand

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov (Ciobotariu 88’), Ninaj, Mitrea (C), Ispas – Aganovic, Păun, Matei (Dragomir 88’) – Damașcan (Rodriguez 62’), Rondon (Tudorie 72’), Bărbuț (Achahbar 72’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.