SPORT 12 octombrie 2021

Diószegi László: „Sincer, am discutat cu domnul Bölöni și cu domnul Gâlcă”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1227 vizualizări

Ladislau Bölöni și Costel Gâlcă sunt printre antrenorii cu care patronul Diószegi László a discutat pentru preluarea echipei Sepsi OSK după plecarea lui Leo Grozavu, a spus acesta luni, la o conferință de presă. În final, contractul a fost semnat cu un alt favorit, Cristiano Bergodi, alături de care speră ca echipa să revină în primele șase din campionat, după un început de sezon deloc promițător. 

Sincer, am discutat cu domnul Bölöni și cu domnul Gâlcă. Dar după ce nu am ajuns la un consens, am stat mult și am analizat și domnul Bergodi a fost primul pe listă. Sunt foarte încântat că a spus da. (...) Sunt convins că putem să revenim unde ne e locul”, a spus finanțatorul Sepsi OSK, Diószegi László, luni, la conferința de presă de prezentare a noului antrenor. 

Tot acesta a precizat, legat de rezultatele de până acum ale echipei covăsnene, că nu vrea să mai privească în trecut, ci să profite de prezent pentru ca în viitor Sepsi OSK să ajungă între primele șase echipe ale clasamentului, acesta fiind obiectivul cel mai important. 

Sperăm să avem o colaborare cât mai lungă și cât mai bună. Într-adevăr, în momentul de față, știe toată lumea, că avem o problemă mare cu punctele, dar sper că de azi încolo o să reușim să scoatem cât mai multe puncte și să revenim acolo unde ne este locul, în primele șase ale clasamentului. Ăsta și este țelul. De o săptămână am stat și am analizat lista antrenorilor și am ajuns la concluzia că domnul Cristiano Bergodi a mai lucrat în România foarte mult și avem încredere totală în el”, a spus patronul Sepsi OSK. 

În prezent, Sepsi OSK este pe locul 12 din 16, după 11 etape, cu 10 puncte acumulate. 

Sâmbătă este o zi importantă pentru club, pentru că echipa joacă pentru prima dată pe noul stadion din Sfântu Gheorghe, de lângă Sepsi Arena. Aici covăsnenii îi vor întâlni pe cei de la FC Voluntari, într-o partidă programată de la ora 17:30. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.