SPORT 11 august 2023

Din acest weekend debutează Liga Elitelor

de Marius Raczek | 1010 vizualizări

Liga Elitelor, cu cele patru categorii de vârstă rezervate juniorilor, U15, U16, U17 și Tineret, debutează în acest weekend, Sepsi OSK fiind prezentă în toate cele patru competiții.

 

În Liga Elitelor U15, Sepsi OSK a fost repartizată în Seria 1, iar sâmbătă, 12 august,  de la ora 11:00, va avea loc o primă partidă, pe propriul teren cu LPS Iolanda Balaș Soter Buzău. Din această serie mai fac parte: Politehnica Iași, CSA Steaua București, AFC Botoșani, Dinamo București, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, ACS Petrolul 52, FC Bacău, Kids Tâmpa Brașov, Suporter Club Oțelul Galați și FC Buzău.

La fel ca la categoria de vârstă U15, la U16, Sepsi OSK va începe noul sezon tot acasă, și tot în compania echipei LPS Iolanda Balaș Soter Buzău, sâmbătă 12 august, de la ora 13:00. Sepsi OSK face parte din Seria 1, o serie, de asemenea, identică și în ceea ce privește echipele participante, cu cea de la U15.

La U17, Sepsi OSK se află în Seria Vest, alături de: Kids Tâmpa Brașov, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova, Viitorul Cluj, Ripensia Timișoara, CFR Cluj, LPS Bihorul Oradea, LPS Banatul Timișoara, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, Politehnica Timișoara și UTA Arad. În prima etapă, care va avea loc duminică, 13 august, Sepsi OSK va primi vizita celor de la LPS Bihorul Oradea, cu începere de la ora 14:00.

În Liga Elitelor Tineret, Sepsi OSK este de asemenea în Seria Vest, o serie la fel ca cea de la U17. Astfel, și la această categorie de vârstă, Sepsi OSK o va întâlni pe LPS Bihorul Oradea, duminică, 13 august, dar de la ora 12:00.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.