SPORT 7 iunie 2022

Din 13 iunie, Sepsi OSK începe pregătirea sezonului 2022-2023

de Marius Raczek | 986 vizualizări

Sepsi OSK, deținătoarea Cupei României, calificată în Conference League, va începe pregătirile pentru următorul sezon din 13 iunie, dată la care va avea loc reunirea lotului.

Pentru al doilea sezon consecutiv, Sepsi OSK va porni în trei competiții, Liga 1, Cupa României și Conference League. Lupta pe trei fronturi se anunță una solicitantă, așa cum a fost și în sezonul trecut, când, prin ratarea startului de campionat, alb-roșiii nu au mai reușit să prindă un loc în Play-Off. În cele din urmă a venit Cupa României, primul trofeu din istoria clubului, și o nouă prezență în competițiile europene intercluburi.

Sub comanda lui Cristiano Bergodi, lotul se va reuni pe 13 iunie, apoi din 17 iunie echipa se va deplasa în Austria, la Kaprun, pentru un cantonament de 14 zile. În această perioadă, Sepsi OSK va disputa câteva partide amicale cu Ferencvaros (22 iunie), Legia Varșovia (24 iunie), ȚSKA Sofia (27 iunie) și Karlsruher SC (30 iunie). 

Primul meci oficial pentru Sepsi OSK va fi o premieră. Pe 9 iulie, la Arad, pe stadionul „Francisc Neuman”, Sepsi OSK, în calitate de câștigătoare a Cupei României, va disputa Super Cupa României în compania campioanei en-titre, CFR Cluj.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.