SPORT 28 august 2024

Derby covăsnean în prima etapă din Liga 3

de Marius Raczek | 495 vizualizări

Și în sezonul 2024-2025 din Liga 3, județul Covasna va fi reprezentată de Sepsi OSK II și KSE Târgu Secuiesc, conform programării etapelor, cele două echipe urmând a se întâlni chiar în runda inaugurală.

Singura diferență, față de edițiile trecute, este că cele două echipe covăsnene au fost repartizate în Seria 2, unde vor întâlni adversari din județele Brăila, Bacău, Buzău, Galați și Vrancea. Prima etapă va debuta în data de 30 august, cu partida CSM Râmnicu Sărat-Aerostar Bacău. Pe 31 august vor intra în scenă și cele două echipe covăsnene, partidă programată pe Stadionul Dr. Sinkovits, în derbyul KSE Târgu Secuiesc-Sepsi OSK II.

Sezonul trecut, aflați în Seria 5, atât alb-roșii, cât și alb-albaștrii au terminat competiția în faza de Play-Out. La Sepsi OSK II a rămas în continuare pe banca tehnică Valentin Suciu, în schimb KSE Târgu Secuiesc își pune speranțe în Liviu Negoiță, dar și în transferurile de la Olimpic Cetate Râșnov, respective Kids Tâmpa Brașov.

Partida dintre KSE Târgu Secuiesc și Sepsi OSK II va începe la ora 18:00. În etapa a doua, Sepsi OSK II urmeză să primească vizita celor de la CSM Râmnicu Sărat, iar KSE Târgu Secuiesc se va deplasa pe terenul echipei Sporting Liești.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.