SPORT 22 august 2022

Deplasare pe terenul penultimei clasate

de Marius Raczek | 857 vizualizări

În etapa a 6-a din Superliga, Sepsi OSK va evolua în deplasare la nou-promovata Universitatea Cluj, o partidă în care cu siguranță obiectivul nu poate fi altul decât câștigarea celor trei puncte puse în joc.

După disputarea a trei partide din etapa a 6-a, Sepsi OSK se află pe poziția a noua în clasament. Deși, alături de FC Botoșani, FC Hermannstadt și Farul, Sepsi OSK completează lista echipelor încă neînvinse de la debutul sezonului, cele patru remize și o singură victorie îi plasează pe alb-roșii la trei lungimi de zona Play-Off-ului. Dar, pentru a urca în clasament, elevii lui Cristiano Bergodi vor trebui să marcheze. Și aceasta mai ales că, la capitolul ofensiv, Sepsi OSK a rămas datoare în ultimele două etape, în care nu a reușit să-și treacă în cont vreo reușită.

Comparativ cu celelalte două nou-promovate, FC Hermannstadt și Petrolul, Universitatea Cluj se află, încă, în căutarea primei victorii de la revenirea în elita fotbalului. Clujenii au început foarte bine, remiză la FCSB, dar în ultimele trei etape au suferit tot atâtea eșecuri. Un plus pentru trupa lui Erik Lincar ar fi revenirea pe Cluj Arena, un stadion în care suporterii alb-negrilor fac de obicei o atmosferă incendiară.

Pentru Sepsi OSK aceasta va fi prima întâlnire din istorie cu Universitatea Cluj. Partida de astăzi de pe Cluj Arena va începe de la ora 17:00.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.