SPORT 15 septembrie 2023

Deplasare în Bănie pentru Sepsi OSK

de Marius Raczek | 718 vizualizări

În etapa a 9-a din Superliga, Sepsi OSK se va deplasa în Bănie, acolo unde este programată partida cu Universitatea Craiova, și de unde alb-roșii doresc să se întoarcă cu un rezultat pozitiv.

După o pauză, datorată partidelor echipei naționale în preliminariile EURO 2024, Superliga se va relua cu etapa a 9-a. Pentru Sepsi OSK va fi o deplasare dificilă, pe terenul Universității Craiova, ocupanta poziției a patra în clasament. Despre jocul din Bănie, în prefața meciului, antrenorul Liviu Ciobotariu a spus: „Ne așteaptă o deplasare dificilă, la o echipă rănită în orgoliu, după ultimele rezultate. În ceea ce ne privește, suntem după o pauză binevenită. Am avut timp să pregătim jocul. Tot lotul este valid, ne dorim să păstrăm invincibilitatea, și să ne întoarcem cu punct, sau puncte, de la Craiova.”

Deși a avut un început de sezon bun, cu patru victorii și două remize, Universitatea Craiova a decepționat în ultimele două etape. Trupa lui Laurențiu Reghecampf a pierdut cu Farul Constanța, 2-0, și cu FCSB, 3-0, partida din București fiind un adevărat coșmar pentru olteni, mai ales în prima repriză, când au încasat toate cele trei goluri.

În istoricul întâlnirilor directe s-au consemnat 18 partide. Bilanțul este echilibrat: șapte victorii reușind Universitatea Craiova, șase fiind obținute de Sepsi OSK, alte cinci partide terminându-se la egalitate. Ultima dispută a avut loc în luna mai a acestui an, la Craiova, și atunci Sepsi OSK s-a impus, dramatic, cu rezultatul de 1-0, prin golul marcat de Ștefănescu în al patrulea minut de prelungiri.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.