SPORT 15 noiembrie 2023

Denis Ciobotariu, în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 791 vizualizări

Deși în etapa a 16-a din Superliga, Sepsi OSK nu a reușit decât o remiză albă, pe propriul teren, în partida cu Rapid București, Denis Ciobotariu s-a remarcat, și astfel a fost nominalizat în echipa ideală a rundei.

Cu toate că inițial, cel puțin conform declarațiilor apărute, Sepsi OSK viza să obțină patru puncte din partidele cu Petrolul Ploiești și Rapid București, până la urmă au rezultat două rezultate identice, câte un 0-0, din care s-au câștigat totuși puncte. Și jocul rezultatelor a fost favorabil, astfel că alb-roșii sunt la doar două puncte de un loc de Play-Off, iar etapa următoare, în ciuda unei deplasări nu tocmai ușoare, la FCU Craiova 1948, situația în clasament s-ar putea îmbunătăți.

Așa cum o face după fiecare etapă, Liga Profesionistă a alcătuit echipa ideală, una din care în ultima vreme, și din cauza rezultatelor, și a evoluțiilor, au apărut mai rar jucători de la Sepsi OSK. Iată că, de această dată, în rândul celor patru fundași desemnați se regăsește și Denis Ciobotariu, evidențiat pentru prestația din partida cu Rapid București, cu următoare motivare: „Denis Ciobotariu – A consumat multă energie, dar a făcut faţă cu brio atacurilor adverse.”

Superliga a luat o pauză, echipa națională fiind implicată în această perioadă în preliminariile EURO 2024, următoarea partidă a Sepsi OSK urmând a se disputa luni, 27 noiembrie, de la ora 17:30, în Bănie, cu FCU Craiova 1948.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.