SPORT 5 octombrie 2022

Denis Ciobotariu, în echipa etapei a 12-a

de Marius Raczek | 1120 vizualizări

Sepsi OSK și-a trecut în cont cea de-a treia victorie consecutivă, prin rezultatul de 2-1 obținut cu FC Hermannstadt. Astfel, covăsnenii au ajuns pe locul cinci în clasament, Denis Ciobotariu fiind introdus în echipa ideală a rundei, iar Pavol Safranko desemnat jucătorul meciului.

După succesul cu 2-1 în deplasare la Chindia Târgoviște și 7-0 pe propriul teren cu FC Botoșani, pentru Sepsi OSK a venit un nou rezultat de 2-1, și tot în deplasare, cu FC Hermannstadt. Cu 19 puncte acumulate, trupa lui Cristiano Bergodi a ajuns în zona de Play-Off, acolo unde lupta va fi tot mai strânsă. 

Liga Profesionistă de Fotbal l-a desemnat pe Pavol Safranko ca jucătorul partidei de la Mediaș, și pe bună dreptate, atacantul echipei noastre reușind să marcheze golul victoriei. Aceeași Ligă Profesionistă de Fotbal, cea care alcătuiește echipa ideală a fiecărei etape, l-a nominalizat în primul 11 pe Denis Ciobotariu, jucătorul care a marcat golul egalizator. Alegerea sa a fost motivată astfel: „Denis Ciobotariu - A înscris pentru întâia oară în tricoul covăsnenilor. A devenit un jucător de bază în sistemul gândit de Cristiano Bergodi”.

Cu un bilanț pozitiv în ultimele runde, Sepsi OSK are moralul necesar pentru următoarea partidă. Iar următoarea partidă va fi chiar un derby, căci la Sfântu Gheorghe va veni liderul clasamentului, FC Farul, elevii lui Gică Hagi pierzând până acum o singură partidă, 4-3, pe terenul Universității Craiova.

Sursa foto: sepsiosk.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.