SPORT 12 iulie 2023

Debutează Cupa României 2023-2024

de Marius Raczek | 923 vizualizări

De astăzi, odată cu primele partide din faza regională, debutează practic ediția 2023-2024 a Cupei României, prima echipa covăsneană care va intra în competiție fiind ACS Stăruința Zagon.

Conform formatului competiției, câștigătoarele din fiecare județ, ale Cupei României, vor intra în prima fază să lupte pentru cele șapte locuri din turul următor. Pentru aceasta, echipele participante au fost împărțite pe șapte grupe regionale, fiecare grupă regională constând în două grupe a câte trei echipe. 

Câștigătoarea Cupei României, la nivelul județului Covasna, ACS Stăruința Zagon face parte dintr-o grupă, a doua din Regiunea 3, alături de ACS FC Avrig (Sibiu) și Industria Galda de Jos (Alba). ACS Stăruința Zagon va debuta astăzi, pe propriul teren, cu începere de la ora 18:00, în fața câștigătoarei Cupei României-județul Sibiu, ACS FC Avrig. Sibienii au avut un sezon identic cu al echipei covăsnene, locul trei în Liga 4, respectiv câștigarea Cupei României, după o finală cu Inter Sibiu, de care au dispus cu 2-1, exact scorul cu care ACS Stăruința Zagon a dispus de CSO Baraolt pentru a ridica deasupra capului trofeul.

Echipa care va câștiga această grupă va disputa finala regională, pe propriul teren, cu câștigătoarea grupei din care fac parte AS Golimpiakosz Odorheiu Secuiesc, CS Inter Cristian și ASA Târgu Mureș. A doua partidă pentru ACS Stăruința Zagon este programată în data de 15 iulie, în deplasare, la Industria Galda de Jos.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.