SPORT 15 septembrie 2022

Debut și pentru Junioarele 1 de la Sepsi-SIC la handbal feminin

de Marius Raczek | 749 vizualizări

Pentru că despre Junioarele 2 am vorbit deja în ediția anterioară, de acestă dată vă informăm că duminică, 18 septembrie, și Junioarele 1 ale clubului Sepsi-SIC își încep parcursul în ediția 2022-2023 a Campionatului Național J1 Sante la handbal feminin.

În ediția 2022-2023 a Campionatului Național J1 Sante la handbal feminin, echipele participante au fost repartizate în șase serii. Sepsi-SIC face parte din Seria D, alături de ACS Sporting Ghimbav, CSM Corona Brașov, CSM VSK Csikszereda Miercurea Ciuc, CSȘ Dinamo Brașov, CSȘ Mediaș și LPS Târgu Mureș. Această primă fază a competiției se va încheia în luna februarie a anului viitor. Primele trei clasate se vor califica în Grupele Valoare, iar următoarele trei în Grupele Speranță. În luna mai, cele mai bune opt echipe din România, la această categorie, își vor disputa trofeul, la Turneul Final.

Sepsi-SIC va debuta în competiție duminică, 18 septembrie, în Sala Sporturilor ”Szabó Kati”, într-o partidă în care va avea ca adversară echipa CSȘ Dinamo Brașov.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.