SPORT 18 martie 2023

Debut în Play-Off la malul mării

de Marius Raczek | 493 vizualizări

În prima etapă din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK se va deplasa la malul mării, unde o va întâlni pe Farul Constanța, echipa care a terminat pe primul loc în clasamentul sezonului regulat.

Deși la o distanță de numai trei zile de partida cu FC U Craiova 1948, Sepsi OSK va reveni pe gazon, și nu oriunde, ci acasă la Farul Constanța, una dintre pretendentele la titlu. Sepsi OSK s-a aflat multă vreme în zona de Play-Off, totuși evoluțiile inconstante, punctele irosite și mai ales isteria creată în jurul partidei cu FC U Craiova 1948 au dus la un final de sezon regulat incendiar. De acum emoțiile au trecut, „finala” de Play-Off rămâne în urmă, trupa lui Cristiano Bergodi putând însă construi pe moralul acelui 4-0.

Farul Constanța a făcut un sezon regulat foarte bun: locul întâi pentru trupa lui Gică Hagi după prima parte a campionatului, cu doar patru înfrângeri în 30 de etape. Interesant este că, din cele patru înfrângeri suferite până acum, două au venit în fața unor echipe din afara Play-Off-ului, Universitatea Cluj și FC Hermannstadt. Punctul forte al trupei de la malul mării a fost atacul, alături de CFR Cluj aceasta fiind echipa cu cele mai multe goluri marcate, 54 la număr.

Dacă luăm în calcul întâlnirile dintre cele două echipe, de când constănțenii au revenit la denumirea de Farul, s-au consemnat patru partide, în care Sepsi OSK s-a impus o singură dată, trei succese revenind elevilor lui Gică Hagi. În sezonul regulat, Farul s-a impus la Sfântu Gheorghe cu 1-0, iar la Constanța cu 2-0.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.