SPORT 4 noiembrie 2022

Cu gândul la victorie

de Marius Raczek | 459 vizualizări

Sâmbătă, 5 noiembrie, cu începere de la ora 15:00, Sepsi OSK va evolua în deplasare, cu FC Argeș, partidă din cadrul etapei a 17-a contând pentru Superliga, elevii lui Cristiano Bergodi dorind să întrerupă seria celor patru întâlniri fără puncte cucerite.

După o serie infernală, în care a întâlnit echipe în lupta pentru Play-Off și din care nu s-a ales cu niciun punct, Sepsi OSK are nevoie de un succes, atât pentru moral, cât și pentru a-și îmbunătăți situația din clasament. În ciuda rezultatelor din ultima vreme, precum și a faptului că în patru partide covăsnenii au marcat un singur gol, stabilitatea pe banca tehnică se menține. Sepsi OSK ocupă poziția a noua, iar de această dată o va întâlni pe FC Argeș, o vecină de clasament, în fața căreia poate reface calculele returului.

FC Argeș se află pe poziția a opta în ierarhia Superligii, un loc peste Sepsi OSK. Deși până în prezent echipa din Trivale a suferit opt înfrângeri, precum două dintre codașe, cele șase victorii și două remize mențin pe alb-violeți în lupta pentru Play-Off. Mai mult, se pare că recenta mutare pe banca tehnică, aducerea lui Marius Croitoru, a dat un imbold echipei, care runda trecută s-a impus în deplasare la UTA.

Istoria partidelor directe consemnează cinci întâlniri, în care s-au înregistrat două succese pentru Sepsi OSK, o victorie pentru FC Argeș, alte două dispute terminându-se indecis. Ultima partidă dintre Sepsi OSK și FC Argeș a fost în tur, la Sfântu Gheorghe, covăsnenii impunându-se categoric cu rezultatul de 4-0 prin golurile marcate de Matei (penalty), Mitrea, Ștefănescu și Golofca.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.