SPORT 27 octombrie 2022

CSM Sfântu Gheorghe va fi prezentă la Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu

de Marius Raczek | 770 vizualizări

În perioada 29 octombrie-8 noiembrie, la Abu Dhabi va avea loc Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu, competiție la care va participa și Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, prin prezența a șase sportivi și doi antrenori, componenți ai lotului României de jiu-jitsu.

A 27-a ediție a Campionatului Mondial de Jiu-Jitsu va fi organizată de Federația Emiratelor Arabe Unite și va fi găzduită de Zayed Sports City-Abu Dhabi, iar la competiție și-au anunțat prezența aproximativ 2.000 de sportivi din 75 de țări. Competițiile vor fi destinate categoriilor de cadeți, junior, tineret, seniori, master și para (persoane cu dizabilități), la toate formele de jiu-jitsu, fighting, ne-waza, duo-demonstrativ clasic și duo-demonstrativ-show.

România va lua parte la această competiție majoră cu un lot de 77 sportivi și 21 oficiali (antrenori și corp tehnic), printre aceștia regăsindu-se și șase sportivi și doi antrenori de la CSM Sfântu Gheorghe, și anume: Oltean Veronica-Elena la fighting și ne-waza, categoria -44 kg/U16 ani, Stănciuleasa Adrian ne-waza cat. -55 kg/U16 ani, Lungu Brianna fighting cat. -52 kg/U16 ani, Moga Mario fighting cat. -66 kg/U18 ani, Pavel Denis fighting cat. -56 kg/U21 ani și Bogluț Adrian fighting cat. -62 kg/U21 ani. Aceștia sunt însoțiți de antrenorii Cristina și Petru Oltean.

Le dorim tuturor mult succes la Campionatul Mondial!

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.