SPORT 21 februarie 2023

CSM Sfântu Gheorghe, rezultate foarte bune la atletism

de Marius Raczek | 666 vizualizări

În cadrul Campionatelor Naționale de seniori și tineret (U23) la atletism, care și-au disputat faza finală în București, sportivii de la CSM Sfântu Gheorghe au obținut un titlu național și două locuri trei.

Etapa finală a Campionatelor Naționale de atletism, seniori și tineret (U23), a avut loc la București, în perioada 18-19 februarie. Damian Didier Mititelu a confirmat, din nou, forma bună în care se află și a surprins în proba de 1500 m, chiar dacă el este specializat la 3000 m obstacole. Astfel, Damian Didier Mititelu a obținut medalia de aur la tineret (U23), respectiv medalia de bronz la seniori. Cristina Vasile Rut, la doar 17 ani, componentă a lotului olimpic al României, a reușit, în aceeași competiție, cel mai bun rezultat personal, și prin aceasta a luat bronzul în proba de 3000 m, la categoria tineret (U23).

Cu trei medalii, CSM Sfântu Gheorghe a reușit să ajungă în topul celor mai bune cluburi din țară, un merit deosebit având antrenorul Fănel Nicolae Vasile, cel care se ocupă de pregătirea sportivilor.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.