SPORT 20 iulie 2015

CSM Sfântu Gheorghe are luptătoare de succes

de Mirela Cara Dragu | 1026 vizualizări

În perioada 16-19 iulie, la Sala Polivalentă din București s-a desfășurat Turneul Internațional de Lupte Libere pentru seniori, la care au participat peste 400 de sportivi din 20 de țări precum Ungaria, Germania, Coreea de Sud, Portugalia, Spania sau Bulgaria.

Turneul Internațional de Lupte Libere este una dintre cele mai importante verificări pentru sportivii români și străini înainte de Campionatele Mondiale de Lupte Libere de la Las Vegas, programate pentru luna septembrie a acestui an.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a obținut la București rezultate notabile. Sportiva Incze Kriszta a obținut medalie de aur la categoria 60 kg, în vreme ce alte două sportive au obținut medalii de bronz, respectiv Mădălina Linguraru, la categoria 40kg și Adina Popescu, la 62 kg. CSM Sfântu Gheorghe are și un loc 4 prin Anca Petrea, la categoria 63 kg.

„Mă bucur de rezultate și felicit atât sportivele, cât și antrenorul, pe maestrul emerit Mátefi Árpád“, ne-a spus directorul CSM Sf. Gheorghe, George Carcadia.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.