SPORT 28 aprilie 2024

Continuă lupta pentru puncte

de Marius Raczek | 1167 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 21:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, Sepsi OSK o va întâlni pe CFR Cluj, poate una din ultimele șanse de a mai spera la un loc pe podiumul Superligii la finalul competiției.

Etapa trecută Sepsi OSK a remizat pe propriul teren cu FCSB, care tocmai și-a asigurat titlul de campioană, lupta pentru un loc în competițiile europene rămânând însă deschisă. Desigur orice este posibil, dar pentru aceasta alb-roșii trebuie să adune puncte, și acesta pe un teren unde ultima dată au câștigat în 2021. Despre partida din această seară, Bernd Storck a afirmat: „Partidele cu CFR Cluj au fost mereu dificile, ultima dată când ne-am întâlnit rezultatul a fost 1-1. CFR Cluj a câștigat meciul anterior și a ajuns la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, dar noi ne vom juca ultima șansă de a ne apropia de poziția a treia. Am jucat bine cu FCSB, mai ales în repriza secundă, și ne dorim să continuăm pe acest drum. L-am pierdut pe Kecskes, accidentat, dar avem soluții, mai avem un antrenament și vom vedea ce echipă alcătuim pentru această partidă”.

CFR Cluj ocupă în acest moment poziția a patra, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, locul trei. Clujenii au avut două înfrângeri la rând, acasă cu FCSB, și un 5-1 cu Farul Constanța. Cu toate acestea trupa din Gruia și-a demonstrat forța, și a câștigat la Craiova. Din acest joc al rezultatelor, însă, cel mai bine a ieșit Farul, aflată acum pe locul secund.

În palmaresul întâlnirilor directe sunt consemnate 21 de partide. De 15 ori s-a impus CFR Cluj, în două rânduri Sepsi OSK, alte patru întâlniri terminându-se la egalitate. Singura victorie pentru alb-roșii, reușită la Cluj-Napoca, a fost în 2021, prin golul marcat de Safranko.  În această ediție, în sezonul regulat, CFR Cluj s-a impus, acasă, cu 3-0, iar Sepsi OSK la Sfântu Gheorghe, cu 2-1, goluri Kallaku și Damașcan. Partida tur, din Play-Off, s-a terminat la egalitate, 1-1, rezultatul fiind decis în primele 20 de minute, Ștefănescu fiind cel care a deschis scorul, iar Boben autor al golului egalizator.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.