SPORT 10 noiembrie 2023

Continuă goana după puncte

de Marius Raczek | 691 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 20:30, Stadionul Sepsi Arena va fi gazda întâlnirii dintre Sepsi OSK și Rapid București, partidă din etapa a 16-a contând pentru Superliga, prima a returului sezonului regulat.

La jumătatea primei părți a competiției, alb-roșii se găsesc exact la jumătatea clasamentului, adică pe poziția a opta, cu un total de 19 puncte. Chiar dacă a existat acea serie, parcă fără sfârșit de înfrângeri, șase la număr, în ultimele trei partide elevii lui Liviu Ciobotariu au obținut două victorii și o remiză, doar două puncte despărțindu-i de ultimul loc care asigură prezența în Play-Off. Desigur, jocul rezultatelor a menținut-o pe Sepsi OSK, încă, în cărți, deși mai e mult de jucat. Spre exemplu Petrolul Ploiești cu doar patru victorii este pe locul șase, dar de acum a venit timpul ca jocul din teren al covăsnenilor să le asigure ascensiunea.

Rapid București ocupă poziția a treia în clasament, la doar două puncte de liderul FCSB. Bucureștenii au o serie de zece partide fără înfrângere în Superliga, la care se adaugă încă două în Cupa României. De la despărțirea de Sepsi OSK, va fi pentru prima dată când Cristiano Bergodi se întoarce la Sfântu Gheorghe ca adversar, probabil unul dintre atuurile alb-vișiniilor, tehnicianul italian cunoscând atât punctele forte, cât și pe cele slabe, ale fostei sale echipe.

Sepsi OSK și Rapid București s-au întâlnit de opt ori în Superliga. Rapid București s-a impus de trei ori, Sepsi OSK o singură dată, alte patru partide terminându-se la egalitate. Ultimele două dispute au avut loc la București, în ambele consemându-se un rezultat alb, 0-0. Singura victorie pentru Sepsi OSK a fost reușită sezonul trecut, un 2-0 prin care atunci Cristiano Bergodi l-a învins pe Adrian Mutu, golurile fiind reușite de Tudorie și Ștefănescu.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.