SPORT 23 iunie 2011

Consurs de şah în weekend

de Székely Emőke | 534 vizualizări
Mâine de la ora 10 va avea loc la Pensiunea Görgő din Şugaş Băi concursul de şah organizat de către Clubul de Şah "Cavalerul", cu participarea unei echipe din Veszprem, Ungaria. Oaspeţii au sosit deja la Sfântu Gheorghe şi sunt pregătiţi pentru concursul la care s-au înscris şase echipe. Sfântu Gheorghe va participa cu două echipe, dar vor veni şi sportivi din Târgu Secuiesc, Miercurea Ciuc, iar comunele din judeţul Covasna vor

Mâine de la ora 10 va avea loc la Pensiunea Görgő din Şugaş Băi concursul de şah organizat de către Clubul de Şah "Cavalerul", cu participarea unei echipe din Veszprem, Ungaria. Oaspeţii au sosit deja la Sfântu Gheorghe şi sunt pregătiţi pentru concursul la care s-au înscris şase echipe. Sfântu Gheorghe va participa cu două echipe, dar vor veni şi sportivi din Târgu Secuiesc, Miercurea Ciuc, iar comunele din judeţul Covasna vor forma o echipă separată. Concursul va avea cinci runde, iar echipele sunt formate din patru membri. Timpul de gândire pentru fiecare jucător va fi de 25 de minute.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe sprijină această disciplină sportivă pe de o parte pentru că este unul dintre cele mai ieftin sporturi, iar pe de altă parte pentru că la această ramură oraşul are potenţial. La toamnă oraşul va avea chiar echipă în Campionatul Naţional.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.