SPORT 7 septembrie 2017

Constantin Dima selecționat la naționala U19

de Observatorul de Covasna | 1388 vizualizări

Fotbalistul Constantin Dima, legitimat la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a făcut parte din echipa națională U19 a României, care s-a deplasat, pentru o dublă amicală, la Skopje, în Macedonia.

Tinerii noștri tricolori au pierdut primul meci cu 3-1, dar s-au revanșat în al doilea, când s-au impus cu 3-2. Constantin Dima a jucat, pe postul de fundaș central, în ambele partide, fiind și căpitan de echipă în primul meci, după pauză.

Constantin Dima, care este împrumutat de la Dinamo București, a declarat referitor la această acțiune: „Avem o echipă de top în opinia mea, poate una dintre cele mai bune naționale din Europa. Avem jucători foarte buni cu calități extraordinare. Rezultatele obținute se datorează în primul rând grupului unit. Atmosfera este una foarte bună. Mai avem o acțiune cu Danemarca până la examenul propriu-zis, care constă în trei jocuri de calificare la Campionatul European. Mulțumim federației și staff-ului tehnic pentru condițiile oferite”.

România U19 va participa la prima fază preliminară în luna noiembrie, în Grecia, când va întâlni, într-un patrulater, selecționatele similare ale Rusiei, Gibraltarului și țării gazdă, Grecia.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.