SPORT 8 iulie 2022

Concluzia unui sezon, primul pas către următorul

de Marius Raczek | 1190 vizualizări

În ultimii ani, Sepsi OSK a fost echipa care an de an a adus ceva inedit suporterilor, iar sâmbătă, la Arad, elevii lui Cristiano Bergodi se vor afla, din nou, într-o asemenea ipostază, în tentativa de a cuceri Supercupa României.

Supercupa este competiția care concluzionează sezonul încheiat și, în aceeași măsură, poate fi o imagine a ceea ce urmează. Anul trecut, Sepsi OSK a pășit pentru prima dată în cupele europene, iar efortul participării și-a pus amprenta asupra debutului în campionat. Nu avea să fie un loc de Play-Off, dar reușitele lui Ștefănescu au adus Cupa României la Sfântu Gheorghe. Un succes care, iată, pe lângă trofeul din vitrină, asigură șansa de a juca pentru încă unul.

Dacă pentru Sepsi OSK este o premieră, pentru CFR Cluj este continuarea parcursului din ultimii ani, o campioană parcă perpetuă într-un campionat în care de cinci ani nu s-a găsit nimeni să o oprească. Cu toate acestea, anul trecut, campioana a pierdut Supercupa, e drept, după lovituri de departajare, dar, cu alte cuvinte, se poate. Și poate că Sepsi OSK nu este sub Pyunik Erevan, campioana Armeniei, în compania căreia clujenii au remizat doar, poate e nevoie de o zi în care alb-roșii să joace așa cum știu ei mai bine.

Partida dintre Sepsi OSK și CFR Cluj, care va decide câștigătoarea Supercupei României ediția 2022, se va disputa sâmbătă, 9 iunie, la Arad, cu începere de la ora 20:30.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.