SPORT 31 octombrie 2023

Cinci meciuri, cinci victorii pentru juniorii de la Sepsi OSK

de Marius Raczek | 784 vizualizări

În weekendul care a trecut, echipele de juniori ale clubului Sepsi OSK au disputat cinci partide, toate încheiate cu victorii pentru alb-roșii.

Liga Elitelor U14 se află încă în faza sezonului regulat, iar în etapa a 9-a din Seria 1, Sepsi OSK a dispus de Kids Tâmpa Brașov cu rezultatul de 4-1. Golurile victoriei au fost reușite de: Hadnagy - dublă, Brumă și Andrei. Sepsi OSK ocupă poziția a cincea în clasamentul seriei, iar etapa următoare se va deplasa pe terenul echipei AFC Botoșani.

La categoria de vârstă U15, Sepsi OSK, locul opt după prima parte a sezonului, a trecut în Play-Out, alături de Dinamo București, Gloria Buzău, Oțelul Galați, ACS Petrolul 52 și LPS Buzău. În prima rundă a Play-Out-ului, Sepsi OSK a dispus pe teren propriu de LPS Buzău cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Sorin și Urszuly.

Singura categorie de vârstă la care alb-roșii au obținut accesul în Play-Off este în Liga Elitelor U16. Sepsi OSK a început cu dreptul și a învins-o pe Politehnica Iași cu rezultatul de 2-0, prin dubla lui Radovan. Într-o serie din care mai fac parte AFC Bacău, Kids Tâmpa Brașov, FK Csikszereda Miercurea Ciuc și AFC Botoșani, Sepsi OSK ocupă prima poziție, devansând-o pe FC Bacău cu un punct.

În Liga de Tineret U17 și cea de Tineret, faza de Play-Out, Sepsi OSK a avut parte de o dublă, în deplasare, cu Viitorul Cluj. La U17, covăsnenii s-au impus cu 3-0, prin golurile marcate de Endrődi, Máthé și Dinka. Și în Liga de Tineret a fost tot o victorie, dar cu 4-2, cei care au adus succesul fiind Gyulai - dublă, Sandu și Ghimbovschi.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.