SPORT 1 august 2019

Cea mai mare competiție de ciclism din regiune începe din nou din județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1110 vizualizări

A XIII-a ediție a Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc are loc în 7 – 10 august 

Peste 20 de echipe din 15 țări s-au înscris pentru a se alinia la startul celei de-a 13-a ediții a Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc, care începe în 7 august la Sfântu Gheorghe. Concursul, care este unul dintre cele mai vechi din România, are scop atât promovarea sportului, cât și potențialul turistic al județelor Covasna și Harghita. 

Prologul și prima etapă a Turului se vor desfășura în județul Covasna, urmând ca celelalte două etape să se deruleze în județul Harghita. 

Prezentarea echipelor are loc în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, miercuri, 7 august, începând cu ora 17:00, pe scena care va fi amplasată în fața Teatrului Tamási Áron. După aceasta va urma prologul competiției, care se va derula pe mai multe străzi din reședința de județ, cu start din Piața Libertății. Traseul va avea peste 5 kilometri. 

Prima etapă a Turului Ciclist începe joi, 8 august de la ora 11:00. Concurenții vor avea peste 150 de kilometri, pe traseul Sfântu Gheorghe – Covasna - Târgu Secuiesc – Tușnad – Baraolt – Sfântu Gheorghe. 

Organizatorii fac apel către cetățenii județului să dea dovadă de răbdare și înțelegere pe parcursul competiției, pentru că vor exista restricții de circulație. 

Este al treilea an când Turul Ciclist pornește din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.