SPORT 3 aprilie 2023

„Cât mai multe puncte”

de Marius Raczek | 500 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 20:30, Sepsi Arena va găzdui partida din etapa a 2-a, contând pentru Play-Off-ul Superligii, în care Sepsi OSK o va întâlni pe FCSB.

Superliga revine în centrul atenției după meciurile disputate de echipa națională, Sepsi OSK având o primă partidă pe propriul teren în faza de Play-Off a Superligii. Pornită cu ultima șansă, de pe locul șase, trupa lui Cristiano Bergodi a lăsat o bună impresie la debut, deși a pierdut în deplasare la liderul clasamentului, Farul Constanța. Tehnicianul italian însă este încrezător în șansele covăsnenilor și, cum declara înaintea partidei, obiectivul pentru Sepsi OSK este: „Să obținem cât mai multe puncte”.

Pentru FCSB, faza de Play-Off a început cu o remiză, 1-1 acasă, cu Universitatea Craiova. Bucureștenii sunt pe poziția a treia în clasament, la șase puncte de Farul Constanța. Noutatea la FCSB este schimbarea antrenorului, cipriotul născut în Africa de Sud, Elias Charalambous, fiind desemnat să-i conducă pe roș-albaștri mai departe. Elias Charalambous revine în fotbalul românesc după zece ani, în perioada 2012-2013 fiind jucător la FC Vaslui.

Până în prezent, Sepsi OSK și FCSB s-au întâlnit de 16 ori. Opt victorii au revenit celor de la FCSB, Sepsi OSK s-a impus de două ori, șase partide s-au terminat la egalitate. În 2018, covăsnenii au câștigat cu 4-2, iar în 2021, cu 2-1 chiar la București. FCSB a câștigat ambele partide din prima parte a acestui sezon, de fiecare dată impunându-se cu rezultatul de 1-0.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.