SPORT 27 iulie 2021

Cât costă și când începe vânzarea biletelor pentru partida dintre Sepsi OSK și Spartak Trnava din Conference League

de Iulia Drăghici - Taraș | 950 vizualizări

Clubul Sepsi OSK anunță că vânzarea biletelor pentru primul meci disputat acasă de echipa covăsneană într-o competiție europeană, împotriva celor de la Spartak Trnava, din Conference League,  va începe de miercuri, 28 iulie. 

Cei interesați își vor putea procura tichetele miercuri între orele 09.00-12.00 și 15.00-18.00, respectiv joi între orele 10.00-13.00 și 15.00-19.00, de la casieria situată la intrarea Stadionului Municipal Sfântu Gheorghe. Preț unitar bilete: 50 lei. Copiii sub 12 ani beneficiază de intrare gratuită!!! Bilete nu se pot cumpăra în sistem online”, se arată în informarea publicată pe pagina de Facebook Sepsi OSK. 

Aceeași sursă amintește și că regulile de acces pe stadion sunt aceleași ca și cele impuse la meciurile disputate în Liga 1: „ATENŢIE! Conform regulamentului, la meci pot participa persoanele (inclusiv copiii) care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Persoanele care nu îndeplinesc această condiție, trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. De asemenea, pot asista la meci şi persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.  

Cei interesați vor avea posibilitatea să efectueze în ziua meciului un test rapid. Un punct de testare va funcționa la poarta de acces în stadion, între orele 10.00-19.00. Preț: 30 lei. 

Spectatorii sunt obligați să prezinte actele de identitate și documentele medicale stipulate în regulament.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv, cât și menținerea unei distanțe de 1,5 metri față de altă persoană.

În incintă nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât, dificultate în respirație”, mai transmite clubul. 

La debutul în competițiile europene, Sepsi OSK a remizat pe terenul celor de la Spartak Trnava, rezultat 0-0, în prima manșă a turului secund din calificările pentru Conference League. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.