SPORT 29 septembrie 2021

Când se pun în vânzare biletele la meciul Sepsi OSK – Rapid

de Iulia Drăghici - Taraș | 2187 vizualizări

Sepsi OSK pune în vânzare biletele pentru partida cu FC Rapid începând de vineri, 1 octombrie, între orele 15:00 – 17:00. Totodată, casieria de la Stadionul Municipal va fi deschisă și sâmbătă, între 17:00 – 19:30. Prețul variază între 10 și 20 de lei. 

Conform deciziei conducerii clubului Sepsi OSK, prețul biletelor de acces va fi de 10 lei pentru sectoarele I și H. 

În restul arenei, prețurile biletelor va fi 20 lei. Copiii sub 12 ani beneficiază de intrare gratuită!

Spectatorii sunt obligați să prezinte actele de identitate și documentele medicale stipulate în regulament”, transmite clubul covăsnean prin intermediul Facebook. 

Totodată, gazdele informează și că la meci pot participa persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Persoanele care nu îndeplinesc această condiție, trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore. De asemenea, pot asista la meci şi persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Cei interesați vor avea posibilitatea să efectueze în ziua meciului un test rapid. Un punct de testare va funcționa la poarta de acces în stadion, între orele 17.00-19.30, la prețul de 30 lei.

Meciul dintre Sepsi OSK și FC Rapid, din etapa a 11-a a Ligii 1, se joacă sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 19:30. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.