SPORT 17 februarie 2015

Campioni premiaţi de CSM Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 623 vizualizări

Sportivii și antrenorii care au obținut rezultate remarcabile la sfârșitul săptămânii trecute la Campionatele Naționale de Lupte și Atletism în sală au fost premiați marți de conducerea CSM Sfântu Gheorghe. De asemenea, conducerea clubului a prezentat planurile pentru următoarea perioadă.

Fetele de aur ale secției de lupte

Anca Petrea, Incze Kriszta, Mădălina Linguraru și Roxana Andrei sunt cele 4 luptătoare ale CSM care au adus medalii de la Naționale. Antrenorul Mátéfi Árpád spune că se putea și mai bine, dar cu toate acestea este mulțumit. „Anca și Kriszta au luptat cum le-am cerut și au luat aurul, Mădălina s-a confruntat cu o accidentare și a pierdut finala cu două avertismente, în timp ce noua achiziție a clubului, Roxana Andrei, m-a surprins plăcut. Este pe drumul cel bun, acum a luat un bronz, dar dacă muncește, va ajunge mult mai sus” – a declarat Mátéfi Árpád.

4 medalii și pentru atleți

Atleții Claudia Bobocea și Iulian Ganciu au obținut 4 medalii la Naționalele de Atletism. Bobocea a luat aurul la 1.500 și 3.000 de meri, în timp ce Ganciu s-a clasat pe locul 3 la 400 și 800 de metri. Antrenoarea Révész Katalin spune că a fost un concurs greu, unde sportivii au luptat atât la propriu, cât și la figurat. Antrenorul Claudiei Bobocea, Valentin Anghel, a declarat că sportiva lui este selecționată în lotul național și va participa la sfârșitul acestei săptămâni la Balcaniada care va fi găzduită de Istanbul.

Achiziții noi

Președintele CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia, i-a felicitat pe sportivi și pe antrenori și a spus că dorește să întărească ambele secții cu două nume noi. „Suntem în tratative pentru a o readuce la Sfântu Gheorghe pe luptătoarea Adina Popescu, sper ca în zilele următoare să ajungem la un consens în această privință. De asemenea vrem să aducem și o atletă, în cazul ei discuțiile nu sunt atât de avansate, așadar nu vă pot spune numele deocamdată” – a declarat George Carcadia. Acesta a menționat că ar dori să transfere la Sfântu Gheorghe și un gimnast pe lângă multiplul campion național Emanuel Bădilă.

Păncescu merge la Mondiale

Cu toate că nu beneficiază de suportul Federației Române de Arte Marțiale, Alin Păncescu va merge în perioada 13-15 martie la Campionatele Mondiale de Ju-Jitsu U21 ani ce vor avea loc în Grecia. „Alin Păncescu este în formă sportivă bună, e bine pregătit, iar dacă va face ceea ce îi spun eu, cu siguranță are șanse la o medalie” – a declarat antrenorul Petru Oltean. Acesta a mai spus că în ceea ce privește ceilalți sportivi ai săi, anul acesta se va axa mai mult pe partea de judo decât în anii trecuți.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.